Vriend van de “van Versendaal”

Wordt vriend van ons!!

 

 

 

 

Dé allerleukste club van Moerdijk!

Wordt U vriend van de “van Versendaal”?

Het Zeekadetkorps Moerdijk is een organisatie die jongeren helpt om ze kennis te laten maken met allerlei maritieme activiteiten. Ons korps wijst haar jeugdige leden de weg naar het boeiende dagelijkse werk in de maritieme sector op en rondom het (zee) water en zo de weg naar een maritieme opleiding of arbeidsplaats te laten vinden Daarbij hebben zij in hun tijd als Zeekadet kennis opgedaan van techniek, logistiek, zeemanschap, navigatie en scheepsonderhoud.
Wij bieden aan boord van ons opleidingsschip en onze zeilboten daartoe een uitdagende, gestructureerde en veilige omgeving, waarin onze korpsleden door praktische opleidingen de kans krijgen hun talenten en competenties te ontwikkelen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. Hoe succesvoller wij en de overige Zeekadetkorpsen in Nederland zijn, hoe meer talentvolle jongeren zullen doorstromen naar de maritieme en nautische opleidingen en – arbeidsmarkt. Zeekadetten en oud-zeekadetten zijn in deze sector graag geziene jonge werknemers omdat ze weten en ervaren hebben hoe het er aan boord van een schip aan toegaat.
Het Zeekadetkorps Moerdijk, kan niet succesvol zijn zonder de steun van inwoners en het bedrijfsleven uit onze regio.

 

Zo is het een flinke opgave om ons hiernaast afgebeelde historische korpsschip, de Van Versendaal, één van de voormalige houten mijnenvegers van de Koninklijke Marine uit de Van Stralen klasse, in goede conditie én in de vaart te houden. We gaan daarbij planmatig te werk en de snelheid van de voortgang wordt vooral bepaald door de aanwezigheid van de beschikbare middelen.

Ook het continu actualiseren van de diverse opleidings- en trainingspakketten vraagt de nodige inspanning. Daarom zijn we nu op zoek naar bedrijven en personen die vriend willen worden van ons opleidingsschip de Van Versendaal. Met vriendschap levert u een bijdrage aan de in de aanhef omschreven missie van ons korps. Met uw ondersteuning kunnen wij in overleg met u ook kiezen voor een specifiek product of onderdeel wat wij gebruiken bij de restauratiewerkzaamheden

 

Wat doet het Zeekadetkorps Moerdijk voor haar vrienden? U ontvangt een aantal keren per jaar onze nieuwsflits, waarin wij aandacht besteden aan de voortgang van onze restauratiewerkzaamheden en onze activiteiten. Jaarlijks organiseren wij aan boord van ons korpsschip een Van Versendaal vrienden dag, zodat u zelf kunt zien hoe het er bij Zeekadetten op “de werkvloer” aan toe gaat en hoe de uitvoering van de projecten is verlopen.

Voor meer informatie over ons korps en dit bericht kunt u contact opnemen met
Adri de Rijke, voorzitter Stichting Zeekadetkorps Moerdijk, e- mail: voorzitter@zkkmoerdijk.nl

Doneer

Met uw donatie kunt u Vriend van de van Versendaal” worden.

Als tegenprestatie ontvangt u de nieuwsflits. Verder wordt u minimaal eenmaal per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit van het Zeekadetkorps, waar wij u informeren over de besteding van uw donatie.

 

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.

Share This